Przetargi
Zapytanie ofertowe – na przygotowanie cateringu podczas konferencji
Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Gdańsku zwraca się o przedstawienie oferty cenowej na przygotowanie cateringu podczas konferencji w Słupsku przy ul. Poniatowskiego 4a w dniu 24.05.2016r.
Wymagania, jakie musi spełniać wykonawca:
1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa łącznie z zastawą 50 posiłków w postaci obiadu ( drugie danie), dnia 24.05.2016r na godz. 13.30.
2. Przygotowanie serwisu kawowego (kawa, herbata, woda, ciasto), dnia 24.05.2016r na godz. 10.00.
3. Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie.
Ofertę pisemną podpisaną przez osobę uprawnioną do składania oświadczeń woli należy złożyć (przesłać faxem) na wskazany adres (nr faxu) z podaniem ceny jednostkowej i łącznie za całość dostawy /usługi / w terminie do 23.05.2016 r., do godziny 9.00.
Zamawiający – Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Gdańsku, oświadcza i informuje, że niniejsze zapytanie ofertowe ma wyłącznie charakter sondażu rynku pod kątem wyboru oferty najkorzystniejszej pod względem cenowym i ewentualnie innych kryteriów, np. okresu i warunków gwarancji jakości.
Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem jednostki i jej następców prawnych o zawarcie umowy. Jednostka zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.